ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛ .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .

Πως να επιλέξεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει!

Η επιλογή σπουδών ��και επαγγέλματος είναι μια σύνθετη και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά επώδυνη διαδικασία.
Οι αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις και η επιρροή των “σημαντικών άλλων” προσώπων μπορεί πολλές φορές να επηρεάσει σημαντικά την τελική απόφαση μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα πρέπει να εξετάζονται πολύ προσεκτικά διάφορες παράμετροι.
Σε αυτό το κομμάτι, ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός ��έρχεται ώστε να βοηθήσει τον συμβουλευόμενο να λύσει το μπλεγμένο κουβάρι ��που έχει στο μυαλό του ��και να τον προσανατολίσει έτσι ώστε: να ανακαλύψει τον εαυτό του, τα ενδιαφέροντα του, τις ικανότητες ��και τις εργασιακές του αξίες και παράλληλα να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του και να επιλέξει αυτό που τον εκφράζει και τον προσδιορίζει πραγματικά, μέσω αυτής της διαδικασίας.
Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, ότι η συμπλήρωση ενός «μαγικού» ερωτηματολογίου�� ❌δεν επαρκεί ώστε να καταλήξει σε μία τόσο σημαντική επιλογή!
Θα ήταν άτοπο να θεωρήσουμε ότι ένα ψυχομετρικό εργαλείο είναι αρκετό σαν επιλογή ώστε να δώσει απαντήσεις για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
Τα ερωτηματολόγια αποτελούν μεν μέρος της διαδικασίας αυτής, αλλά στην ουσία δε μπορούν να αντικαταστήσουν την εις βάθος διερεύνηση και ανακάλυψη που μπορεί να προσφέρει η συμβουλευτική συνέντευξη που γίνεται με την ανθρώπινη προσέγγιση��, καθώς λειτουργούν μονάχα υποστηρικτικά.
Τα ερωτηματολόγια είναι «υπηρέτες» της διαδικασίας και δεν ηγούνται αυτής, ενώ κάποιες φορές δε χρειάζεται να μπει κάποιος να τα συμπληρώσει καν.
Με τη βοήθεια ��και την καθοδήγηση της εξειδικευμένης και πιστοποιημένης συμβούλου σταδιοδρομίας, ο συμβουλευόμενος θα μπορέσει να ανακαλύψει βήμα βήμα τις ιδιαίτερες πτυχές του, τον αληθινό εαυτό του, ώστε να λάβει τη σωστή απόφαση.
Τελικά δεν είναι και τόσο πολύπλοκο!
Σκέψου και πάρε την απόφαση να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό!
 
Eπικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού!

 

Καλέστε μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού ώστε να σας αναλύσουμε το πρόγραμμα σπουδών και να ενταχθείτε σε ένα από τα τμήματα προετοιμασίας. Διδάσκονται όλα τα μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επιπλέον, η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Βάλια Κανελλάκη βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, καλέστε στο 2831100124.

Scroll to Top