ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛ .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .

Πρόσβαση στα 5 Μουσικά Τμήματα από τις Πανελλαδικές 2024

Υπουργική Απόφαση

 

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η απόφαση σχετικά με την εισαγωγή στα 5 Τμήματα Μουσικών Σπουδών από τις Πανελλαδικές του 2024. Η απόφαση αναφέρει, όπως γνωρίζαμε, ότι για την εισαγωγή σε ένα από τα πέντε Τμήματα πρέπει ο υποψήφιος να ξεπερνά την ΕΒΕ του Τμήματος και του κάθε ενός από τα δύο μουσικά μαθήματα. Τα μόρια υπολογίζονται με διαφορετικούς συντελεστές βαρύτητας σε κάθε μάθημα σε κάθε Τμήμα. Όλα αυτά τα γνωρίζαμε απλά έπρεπε να εκδοθεί η απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση.

Με την ίδια απόφαση αναφέρεται ότι μπορούν να εισαχθούν με την κατηγορία του 10% οι υποψήφιοι μόνο στα Τμήματα του ΕΚΠΑ και του ΑΠΘ. Η εισαγωγή με το 10% στα άλλα τρία Τμήματα δεν επιτρέπεται, διότι είχαν διαφορετικό τρόπο εισαγωγής το 2022 και το 2023.

Η απόφαση

 

Καλέστε μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού ώστε να σας αναλύσουμε το πρόγραμμα σπουδών και να ενταχθείτε σε ένα από τα τμήματα προετοιμασίας. Διδάσκονται όλα τα μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επιπλέον, η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Βάλια Κανελλάκη βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, καλέστε στο 2831100124.

Πηγή: odigos.stadiodromia.gr

Scroll to Top