ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛ .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΤΗΛ .

Ανακοίνωση για τα Αγωνίσματα των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ανακοίνωση για υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Σχετικά με την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι λόγω προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί στον τάπητα του σταδίου Αλκαζάρ της Λάρισας, θα επέλθουν κάποιες αλλαγές ως προς την λειτουργία των Επιτροπών υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας με έδρα τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Τρικάλων.

Συγκεκριμένα:

Α. Όσοι υποψήφιοι θα προσέρχονταν στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και επιθυμούν να εξεταστούν στο αγώνισμα του δρόμου, θα πρέπει να προσέλθουν για όλες τις πρακτικές δοκιμασίες τους στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα το Βόλο ή τα Τρίκαλα. Επισημαίνεται ότι αν οι υποψήφιοι επιθυμούν να εξεταστούν και στο αγώνισμα της κολύμβησης τότε θα πρέπει να προσέλθουν για όλες τις πρακτικές δοκιμασίες στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα το Βόλο.

Β. Όσοι υποψήφιοι θα προσέρχονταν στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και επιθυμούν να εξεταστούν στο αγώνισμα της κολύμβησης, λόγω έλλειψης κολυμβητηρίου 50μ. στην συγκεκριμένη πόλη, θα πρέπει να προσέλθουν για όλες τις πρακτικές δοκιμασίες τους στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα τη Λάρισα. Επισημαίνεται ότι αν οι υποψήφιοι επιθυμούν να εξεταστούν και στο αγώνισμα του δρόμου τότε θα πρέπει να προσέλθουν για όλες τις πρακτικές δοκιμασίες τους στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα το Βόλο.

Αναλυτικότερα:

Στη Διεύθυνση Λάρισας διεξάγονται τα αγωνίσματα α) ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ, β) ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ και γ) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.

Στη Διεύθυνση Τρικάλων διεξάγονται τα αγωνίσματα α) ΔΡΟΜΟΣ, β) ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ και γ) ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ.

Στη Διεύθυνση Μαγνησίας (Βόλος) διεξάγονται τα αγωνίσματα α) ΔΡΟΜΟΣ, β) ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ, γ) ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ και δ) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.

Τονίζεται ότι κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να εξεταστεί μόνο σε μία Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας. Συνεπώς ο υποψήφιος θα πρέπει να επιλέξει εκείνη της Επιτροπή στην οποία εξετάζονται όλα τα αγωνίσματα στα οποία επιθυμεί να εξεταστεί.

 

Καλέστε μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού ώστε να σας αναλύσουμε το πρόγραμμα σπουδών και να ενταχθείτε σε ένα από τα τμήματα προετοιμασίας. Διδάσκονται όλα τα μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επιπλέον, η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Βάλια Κανελλάκη βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, καλέστε στο 2831100124.

Πηγή: odigos.stadiodromia.gr

Scroll to Top